Adakah Anda mempunyai masalah "Hubungan"?

atau masalah dalam kekeluargaan?

Anda ada pada laman website yang betul !

Adakah anda ada masalah seperti yang dibawah?

Stress

Apabila terlalu banyak masalah , dan terlalu memikirkan sesuatu perkara boleh mendatangkan tekanan pada minda.

Keyakinan Diri

Kerap diperli atau sering kali diri anda dipandang rendah menyebabkan anda hilang keyakinan diri .

Masalah Rumah Tangga

Suami & Isteri kerap bertengkar walau hanya kerana perkara yang kecil sahaja atau kasih sayang semakin renggang

Gangguan Sihir

Mampu membantu untuk mengelakkan diri anda dari di sihir atau gangguan makhluk halus

Pengantin Baru

Sesuai juga pada yang baru ingin membina masjid . Hal ini akan menambahkan lagi Aura yang sedia ada

Tiada Seri Wajah

Ada juga sebahagian orang yang mempunyai wajah yang cantik , akan tetapi seri yang dimiliki agak pudar

Insomia

Ada segelintir orang yang mempunyai masalah untuk tidur pada waktu malam dan menyebabkan dia tidak dapat fokus pada keesokannya kerana kurang rehat

Gagal Dalam Hubungan

Sering gagal dalam percintaan, ditinggalkan tanpa alasan atau tidak dilayan seseorang tentang perasaan anda

Dapatkan Harga Promosi
Anda Sekarang

Memperkenalkan Aura Pheromone!

Pheromone

Mempunyai campuran pheromone serta saffron yang memberi wangian yang menarik

Mesra Pengguna

Saiz yang kecil , mempunyai kapasiti 35ml dan mudah dibawa kemana sahaja. Boleh dibawa solat.

7 Jenis Bunga

Campuran 7 jenis bunga yang diinovasikan dari mandian bunga tradisional

Halal

Halal di gunakan dan mempunyai kelulusan KKM serta tiada sebarang campuran yang sebarang.

Aura Pheromone

Kelebihan aura Pheromone

  • Terapi minda untuk ketenangan melalui wangian 
  • Menaikkan lagi Aura tarikan yang dimiliki secara semula jadi yang sedia ada
  • Petua orang lama , mandian bunga sebelum menjadi pengantin baru atau baru mahu mencari jodoh
  • Meningkatkan lagi tahap pengeluaran pheromone (Hormon yang ada Pada Setiap Orang) secara semula jadi.
  • Membantu menghilangkan stress dan letih setelah seharian bekerja 

Bahan Yang digunakan

  • Pheromon
  • Saffron
  • Buluh Perindu
  • Pati Bidara
  • Minyak Rose Pputih
  • Pati Bunga
  • Senduduk Putih
  • Pati Bunga Sidang Malam
  • Minyak Oud
  • Pati Limau Purut
  • Pati Lavender

UMUM DIGUNAKAN UNTUK SESIAPA SAHAJA

DAPATAKAN HARGA PROMO

Para Pengguna Aura Pheromone

“alhamdulillah dah ada bnyak perubahan saya rasa lepas pakai produk ni”

pengguna aura love

“rezeki makin luas , wajah pun makin berseri , alhamdulillah .. terima kasih”

pengguna aura love

“Makin ramai yang tertarik nak berkenalan dan rezeki makin lancar ..alhamdulillah .. “

pengguna aura love

Gabungan Pati Mandi Bunga Pula untuk Menaikkan Seri Wajah dari Segi Aura dan untuk Berwangi Wangian Seluruh Badan ! Bayangkan Jika Telah Bersuami dan Anda Amalkan Mandi Aura Love Sebelum Tidur Setiap Malam “Jumaat”. Menarikkan? Jom Dengar Apa Kata Ustaz Azhar Idrus

Kenapa perlu ada ?

  • Isipadu 30ml yang mudah dibawa kemana sahaja
  • Instant result pada yang stress bekerja
  • Multi – Function iaitu mempunyai pelbagai pengunaan seperti campuran wangian dalam mandia dan sebagainya.

Betul Ke Aura Love Ni Membantu ?

Jom tengok apa kata mereka yang dah guna dan mandi Aura Love.

PERMINTAAN AURA LOVE SANGAT SANGAT TINGGI !

Permintaan sekarang memang amat-amat tinggi! Ni gambar penghantaran Aura Love  setiap hari 👇 Beratus order setiap hari yang team saya akan bungkus. Benda baik macam ni, anda perlu dapatkan segera.. Sebab stok setiap bulan limit..😂 kena order cepat dan sekarang sebelum stok habis

Baki akaun tak cukup ? ada cash sahaja ?

Order dulu ,
Barang sampai baru BAYAR

jangan risau😊
 Saya dah sediakan perkhidmatan COD (Cash On Delivery).  Tekan je button bawah , pastu order je dulu.. sampai barang pada anda, baru bayar pada abang posmen. Mudah kan? Selamat Kan? Untuk COD ini, Ninjavan akan datang hantar Aura Love ni. caj tambahan RM10 akan dikenakan. Ninjavan akan call anda sebelum datang hantar barang..

PERKHIDMATAN NINJAVAN (COD)

HOT SALES PROMOTION

HARGA SETIAP PAKEJ BOLEH BERUBAH PADA BILA BILA MASA . DAPATKAN SEKARANG !

Tentang Kami

Produk wangian mandian dari abstrak 7 jenis bunga serta campuran pheromone dan saffron . Memberi wangian serta aura tarikan secara semulajadi

Misi Kami

Membantu sesiapa sahaja yang ingin menaikkan lagi aura dalam diri serta ikhtiar dalam mencari pasangan.

Promosi Kami

Scroll to Top

TUNGGU APA LAGI ! 200 PEMBELI TERAWAL AKAN DAPAT FREEGIFT !